Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Λες και το ήξερε ότι είχε ραντεβού με τη μοίρα!

Όσοι είχαν την ευτυχία να γνωρίσουν αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο, δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση του τραγικού χαμού. Όσο κι αν θέλει κάποιος να φανεί ψύχραιμος, δεν μπορεί. Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook κάνει ακόμη πιο τραγική την είδηση του χαμού του...




Σαν να το ήξερε... λες και κάτι τον "έτρωγε".... σαν να είχε ραντεβού με τη μοίρα... Στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook είχε "ποστάρει" ένα τρέιλερ παλιό του ΑΝΤ1 και έγραφε από κάτω "θέλω να είμαι ακόμη παιδί... να μην χαθεί το χαμόγελό μου"!!!

Από τα ασύλληπτα, αδιανόητα παιχνίδια που παίζουν η ζωή και ο Θεός. Λάτρευε την δουλειά του, καμάρωνε που ήταν τεχνικός των link. Ήταν υπερήφανος για τις γνώσεις του. Κι έδινε πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ήξερε πραγματικά πώς να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ζωής. Και δεν ήθελε ποτέ να μεγαλώσει...

Άνθρωπος - διαμάντι... που πλέον κοσμεί με την παρουσία του την γειτονιά των αγγέλων.

Διαβάστε επίσης:
 ΣΟΚ: Νεκρός τεχνικός του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.