Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΟΚ: Νεκρός τεχνικός του ΑΝΤ1

Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 από τον τραγικό χαμό του 30χρονου τεχνικού των link. Τον χτύπησε το ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης της ΔΕΗ ενώ προσπαθούσε να βγάλει ζωντανή σύνδεση...




έξω από το σπίτι του εισαγγελέα Μπαλτά, που χειρίζεται την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα, στα Μελίσσια.

Ο άτυχος τεχνικός, βρισκόταν μέσα στο ΒΑΝ εξωτερικών μεταδόσεων του ΑΝΤ1, όταν λίγο πριν το δελτίο των 8.00 ετοιμάζονταν, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ να βγάλει ζωντανή σύνδεση από το σημείο. Ήταν μία ακόμη από τις εκατοντάδες ζωντανές συνδέσεις που ο Δάκης (όπως τον φώναζαν οι συνάδλεφοί του) ετοιμαζόταν να βγάλει.

Την ώρα που σήκωνε τον ιστό (την κεραία) του ΒΑΝ άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο ιστός ακούμπησε σε καλώδιο υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο! Σε απόσταση αναπνοής, παρακολουθούσαν ο δεύτερος συνάδελφός του - επίσης τεχνικός του link, ο Γιώργος Καραϊβάζ και το συνεργείο του ΑΝΤ1. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο άτυχος τεχνικός είχε εκπνεύσει χωρίς κανείς να μπορέσει να τον βοηθήσει. Όλοι κατέρρευσαν μόλις είδαν τον συνάδελφό τους νεκρό!

Στο σημείο, ελάχιστα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, έφτασαν ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης, συνάδελφοί του τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Η τραγωδία είναι ανείπωτη. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφυγε από κοντά τους αυτό το φιλότιμο παιδί, ο άψογος επαγγελματίας, που πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά και με πρώτη ευκαιρία πάντα μιλούσε με αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, που τόσο λάτρευε. Τα Γιάννενα. Εκεί, όπου ήταν το όνειρό του να φτιάξει κάποτε το σπίτι του παππού του!

Η τραγωδία είναι ανείπωτη και τα λόγια πολύ λίγα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.