Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σπείρα Αλβανών ρήμαξε το Καρπενήσι

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται επιτέλους τα μέλη αλβανικής σπείρας που είχε γίνει ο τρόμος των κατοίκων του Καρπενησίου...




΄Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν «ξαφρίσει» τις εξοχικές κατοικίες της περιοχής, εκμεταλευόμενοι το γεγονός ό,τι οι ιδιοκτήτες τους τον περισσότερο καιρό απουσίαζαν.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν καιρό την υπόθεση έφθασαν στα ίχνη τους από δαχτυλικά αποτυπώματα και γεννετικό υλικό που βρήκαν σε κάποια εκ των σπιτιών που είχαν "χτυπήσει". Σε έφοδο που έκαναν στα σπίτια δύο εξ αυτών εντόπισαν από χρυσαφικά και ρολόγια μέχρι ηλεκτρικά είδη, γεωργικά μηχανήματα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν τώρα τους άλλους δύο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αλβανοί που συνελήφθησαν έμεναν χρόνια στην περιοχή και γνώριζαν πολύ καλά ποια σπίτια ήταν εύκολος στόχος. Ήταν με άλλα λόγια οι περίφημοι αφομοιωμένοι μετανάστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.