Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Νεότερα για το διπλό φονικό στη Γλυφάδα

Όλα δείχνουν ότι η 23χρονη είχε προσχεδιάσει να σφάξει την θεία της και την γιαγιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, διέμενε τα τελευταία χρόνια με...




το παππού και την κατάκοιτη γιαγιά της, στο διαμέρισμα της Άνω Γλυφάδας, εκεί που έγινε το διπλό φονικό. Ο παππούς της έλειπε για δουλειές. Είναι εργολάβος οικοδομών και σήμερα επέβλεπε την οικοδομή που κατασκεύαζε για την εγγονή του! Οι γονείς της μένουν κι εργάζονται μόνιμα στην Αμερική.

Το ανατριχιαστικό της ιστορίας είναι ότι το πρωί, λίγο πριν διαπράξει το διπλό φονικό, είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει! Αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τέλεσε το έγκλημα εν πλήρη ηρεμία.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές απόγνωσης από τις δύο γυναίκες, λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή μέσα σε λίμνη αίματος από το μαχαίρι που κρατούσε η 23χρονη. Κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την νεαρή κοπέλα σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα, ήταν κοινωνική ενώ δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή άλλου είδους προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.