Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Γράφει: Genghis Khan

Στο ΟΑΚΑ σήμερα (20.30, ΕΤ1) πέφτει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου με τη διεξαγωγή του τελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του πρωτάρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια Ατρόμητου...


με τις δυο ομάδες να έχουν η καθεμιά τους λόγους της για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα ενα δίλημμα φαίνεται ότι απασχολεί τον Μανόλο Χιμένεθ εν όψει του τελικού Κυπέλλου δεν έχει καταλήξει ακόμη στον παρτενέρ του Νάτσο Σκόκο στην επίθεση της ΑΕΚ. Ισμαέλ Μπλάνκο και Ναμπίλ Μπαχά διεκδικούν θέση βασικού και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να επιλέξει εκείνον που θα βοηθήσει την ομάδα περισσότερο στο συγκεκριμένο ματς που αναδεικνύει έναν κυπελλούχο.

Για τον Μπλάνκο , υπάρχει προβληματισμός. Μιλαμε για τον πρώτο σκόρερ της «Ένωσης» τα τελευταία χρόνια, που ακόμη και την τρέχουσα «μέτρια» σεζόν, έχει βρει 15 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα, αγωνιζόμενος σε αρκετά ματς μακριά από τη φυσική του θέση. Στο μυαλό του Χιμένεθ, ενδεχομένως αρνητικό ρόλο να παίξει το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει και ο Αργεντινός πιθανόν να μην είναι τόσο συγκεντρωμένος …

Ο Μανολο  Χιμένεθ θεωρεί πως ο Μπαχά είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια από τον Μπλάνκο και μπορεί να βοηθήσει μακριά από την περιοχή. Ο Ισπανός κοουτς θεωρεί πως ο Μπαχά είναι ο ιδανικότερος από τους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ για να παίζει με πλάτη, να κρατάει την μπάλα ψηλά και να την σπάει. Σε κάθε περίπτωση πίσω από το επιθετικό διδυμο θα παίξει ο Νικος Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Τάσος Κάκος θα σφυρίξει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Ο 41χρονος Κερκυραίος διαιτητής ορίστηκε να σφυρίξει το Σαββατόβραδο στον αγώνα Ατρομήτου-ΑΕΚ που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο.

πηγή: onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.