Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Έβαζε τα κλοπιμαία στην... Louis Vuitton!

Έμπαινε ντυμένη με πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, στα σούπερ μάρκετ της Πάτρας. Πάντα είχε μαζί της την μεγάλη τσάντα, Louis Vuitton...




Η επώνυμη κυρία της Πάτρας είχε ρημάξει τα ράφια συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ, στο οποίο μάλιστα συστηνόταν ως η καλύτερη πελάτισσα. Μόνο που οι υπεύθυνοι δεν άντεξαν άλλο να κάνουν τα στραβά μάτια. Την είχαν εδώ και καιρό υποψιαστεί. Και αποφάσισαν να την καταγράψουν και με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, για να είναι καλυμμένοι από κάθε άποψη.

Όταν, την Μεγάλη Τετάρτη, ο υπάλληλος που την αντιλήφθηκε της ζήτησε να ανοίξει την τσάντα της, εκείνη έβαλε τις φωνές... φθάνοντας μέχρι το ταμείο, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του επιχειρηματία συζύγου της αλλά και τις υψηλές γνωριμίες που είχε. Τελικά, όταν άνοιξαν την τσάντα και βρέθηκαν μέσα σε αυτή οδοντόπαστες και κάποια καλλυντικά, η... κυρία άρχισε να εμφανίζει προβλήματα με την καρδιά της, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ να την αφήσει να φύγει, χωρίς να καλέσει την αστυνομία.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.