Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στο αυτόφωρο ο ένας από τους προσαχθέντες για την δολοφονία στην Marfin

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθησαν οι  3 από τους 4 προσαχθέντες - ύποπτοι από τους αστυνομικούς τη δολοφονία 4 ψυχών στην Marfin αλλά και τον εμπρησμό...




με την απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βιβλιοπωλείο Ιανός και υπάλληλο  που οι δράστες περιέλουσαν με βενζίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις από τους συνολικά τέσσερις προσαχθέντες, όπως πρώτο αποκάλυψε το planet-greece, φέρονται να έχουν δώσει ανωμοτί κατάθεση προς τους αστυνομικούς. Η έφοδος που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στα σπίτια τους, δεν απέφεραν κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όλοι φέρονται να έχουν ξαναπασχολήσει τις Αρχές, με προσαγωγές τους κυρίως κατά τη διάρκεια επεισοδίων με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός από τους τρεις προσαχθέντες, το πρωί, και την έφοδο στα σπίτια τους σε Εξάρχεια και Κυψέλη, το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν και έναν 27χρονο Καζακστανό, ο οποίος μάλιστα είχε ξαναπροσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια.

Ο 36χρονος Νικόλας Λιάπουρης, έχει ξαναπροσαχθεί το 2009, μετά την επίθεση με καλάσνικοφ του Επαναστατικού Αγώνα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 21χρονου τότε αστυνομικού, Διαμαντή Ματζούνη. Στο σπίτι του Λιάπουρη είχε βρεθεί ένα όπλο, την προέλευση του οποίου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Οι τρεις που αφέθησαν ελεύθεροι καλούνται να καταθέσουν εκ νέου ανήμερα της "μαύρης επετείου" από τον εμπρησμό της τράπεζας, ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα τους ασκήσει δίωξη.

Αυτή τη στιγμή, οδηγείται στο αυτόφωρο ο 36χρονος Ν. Λιάπουρης, κατηγορούμενος για τον νόμο περί όπλων, αφού σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μία σφεντόνα κι ένα τόξο!!!

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.