Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πόλεμος ΝΔ -Ραγκούση για το 40ωρο


Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη Βουλή για το 40ωρο στον δημόσιο τομέα, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημοσίας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση...

«Ο κ. Ραγκούσης σχολιάζοντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ξεκάθαρη θέση της Ν.Δ. για το 40ωρο των δημοσίων υπαλλήλων προέβη σε προσωπική απαράδεκτη επίθεση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τη δική του αδυναμία να τεκμηριώσει θέσεις και επιχειρήματα που μόλις και πριν λίγες ημέρες επικαλείτο. 

Τον αφήνουμε μόνο του και δεν  συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια καλλιέργειας σκόπιμης σύγχυσης.

 Η θέση της Ν.Δ. για το 40ωρο των δημοσίων υπαλλήλων ήταν και είναι απολύτως σαφής και προκύπτει, όχι μόνο από τα πρακτικά της συζήτησης του σχεδίου νόμου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, αλλά και από τη χθεσινή ανακοίνωσή μου. Επαναλαμβάνω ότι η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει τη σχετική διάταξη.

Συνεπώς, η εμμονή του κ. Ραγκούση να επιτίθεται, σε κάθε ευκαιρία, προσωπικά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να αποδοθεί μόνο στα πολιτικά αδιέξοδα που βιώνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του που είναι εγκλωβισμένοι στις ολέθριες για τον τόπο επιλογές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.