Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Οι άνθρωποι στον Έβρο πνίγονταν και αυτοί άλλαζαν ονόματα στα υπουργεία.

Αν είναι δυνατόν.Κάθε χειμώνα περιμένουμε με αγωνία και περισσότερο οι κάτοικοι στις περιοχές του Έβρου, να δούμε τι θα γίνει με τις πλημμύρες.Αλλά όπως φαίνεται μόνο εμείς, ο απλός κοσμάκης αγωνιούμε.Οι κυβερνήτες μας...



έχουν πιο σοβαρές δουλειές.Αλλάζουν ονόματα στα υπουργεία.Γιατί το λέμε αυτό;Μα γιατί ο αρμόδιος υφυπουργός υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης το χρησιμοποίησε σαν μία από τις δικαιολογίες του σε απάντηση που έδωσε στη βουλή για τις καθυστερήσεις σε αντιπλημμυρικά έργα που έπρεπε τουλάχιστον να έχουν αρχίσει να κατασκευάζονται με ευθύνη υπηρεσίας που ακόμη δεν έχει συσταθεί.Την ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Έβρου Όλγα Ρενταρή - Τέντε και διβάστε ένα μέρος από την απάντηση που της έδωσε ο αρμόδιος υφυπουργός.

"Είναι αλήθεια ότι υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην όλη διαδικασία, που οφείλεται στις συνυπογραφή του σχεδίου από τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, εξέταση από το ΣτΕ κλπ. Κατά τη διάρκεια των υπογραφών, τον περασμένο Νοέμβριο, προέκυψε αλλαγή της ονομασίας και των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και του αρμόδιου Υφυπουργού και αυτό συνέβαλε στην καθυστέρηση. Ωστόσο, η διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος για την σύσταση της ΕΥΔΕ ΕΒΡΟΥ έχει ολοκληρωθεί και διαβιβάστηκε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υπογραφή. Μετά την υπογραφή, το Προεδρικό Διάταγμα θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.