Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αναβάλεται η απεργία των τεχνικών

Θυμηθείτε: το διαβάστε ΠΡΩΤΑ στο planet-greece. Ότι λέγαμε από τις 6.00 το απόγευμα ήρθε το βράδυ, με ανακοίνωσή της να επιβεβαιώσει η ΕΤΙΤΑ...




Την αναστολή της τετραήμερης κινητοποίησής της ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ), μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομες τις δύο κυλιόμενες 48ωρες απεργίες που έχει προκηρύξει η Ένωση που εκπροσωπεί τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αθήνα, 23 Μαίου  2011                                                                                         Αρ. Πρωτ: 1266

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λαμβάνοντας υπ’ όψη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 1007/2011 σας ενημερώνουμε ότι ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ  τις δύο κυλιόμενες 48ωρες απεργίες που έχει προκηρύξει η Ένωσή μας για αύριο Τρίτη 24/5/2011 από ώρα 05.00π.μ. και μέχρι ώρα 05.00π.μ. του Σαββάτου 28/5/11 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.