Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο καθυβριστής των πάντων...

Ξέρει το ρεπορτάζ από το διάβασμα, από... την γύρα, απ' όσα έχει ακούσει... Έξυπνο παιδί είναι, έβαλε το μυαλό του κάτω και λέει "κάπως μπορώ... να τα φέρω πέρα". Ο καθυβριστής των πάντων και ιδιαιτέρως του MEGA. Έχει εμμονές, χωρίς...




να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Ο... ρεπόρτερ που δεν έχει λιώσει μία σόλα στη ζωή του έρχεται και αυτοσυστήνεται ως... σοβαρός δημοσιογράφος, και από την άλλη καθυβρίζει ανθρώπους με οικογένειες, τους στοχοποιεί, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια.

Ο καθένας έχει δικαίωμα στη διαφωνία. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην σκληρή κριτική, πόσο μάλλον ο δημοσιογράφος, αλλά ο "επαγγελματίας" καθυβριστής έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια. Διπρόσωπος, προσπαθούσε πάντα να το παίζει "καλός" και να επιδίδεται σε πισώπλατα μαχαιρώματα.

Για να μην θυμηθούμε Παπα-τζόν τα "γαλλικά" που είχαν πέσει ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί στον αέρα, με κάποιον Σπύρο... Ούτε τα παρακάλια και τα τηλέφωνα που έπεφταν... βροχή.

Αλήθεια, ο Αντώνης, σε παίρνει ακόμη τηλέφωνο;

Και κάτι τελευταίο, γιατί δεν ασχολείσαι λίγο και με τις "αμαρτίες" του παρελθόντος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιΐας; Ρωτάμε, γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.