Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Είναι και κουφή;

Προσπαθώ να θυμηθώ μία φορά ,έστω μία, που να είχε προσφύγει εργοδότης στη δικαιοσύνη ζητώντας να κριθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις εργαζομένων και η δικαιοσύνη να...


πήρε απόφαση τελικά υπέρ των εργαζομένων.Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μία (μπορεί να υπάρχει και να μην την ξέρω,εσείς θυμάστε καμία;).Είπαμε, η δικαιοσύνη είναι τυφλή και το γράμμα του νομού πρέπει να τηρείται.Ακόμη και αν πρόκειται για ένα κόμμα που μπορεί να λείπει από ένα κείμενο.Να μην ακούει τις φωνές των εργαζομένων, όταν "σφαγιάζονται" από τους εργοδότες τους, με πρόσχημα την κρίση για να γεμίσουν ακόμη περισσότερο τις τσέπες τους.Άρα η δικαιοσύνη είναι και κουφή.

Υ.Γ.Θα με ενδιέφερε να δω τι θα αποφάσιζε η δικαιοσύνη αν, όταν απεργούσαν οι δικαστές διεκδικώντας εκατομμύρια ευρώ από το πτωχευμένο κράτος ως αναδρομικά για τις συντάξεις τους,τους μισθούς τους και τα επιδόματά τους, προσέφευγε το κράτος και ζητούσε να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.