Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Απλουστεύουμε τις διαδικασίες Βίζας για να εισάγουμε πλούσιους τουρίστες


Φουλ τις μηχανές βάζει η κυβέρνηση για τη νέα τουριστική περίοδο. Οι υπερσύγχρονες τουριστικές κατοικίες και η απλούστευση της χορήγησης βίζας αναμένεται να δώσουν το φιλί της ζωής στον ελληνικό τουρισμό...

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, η τουριστική κατοικία είναι το δυνατό χαρτί της νέας κυβερνητικής πολίτικης για την αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό καθώς εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα αποτελούν τον τέταρτο κατά σειρά σπουδαιότητας λόγο για τον οποίο ταξιδεύουν οι Ευρωπαίοι.

 Οι τουριστικές κατοικίες θα είναι αυτόνομα διαμερίσματα μέσα σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, και τα όποια ο τουρίστας θα τα αγοράζει για εξοχική κατοικία. Μάλιστα θα έχει την υποχρέωση κάθε χρόνο να πληρώνει στον ξενοδόχο ένα είδος κοινοχρήστων, στα όποια εκτός από τη ΔΕΗ, ΟΤΕ και νερό θα περιλαμβάνονται τα έξοδα για καθαριότητα, και αν ενδιαφέρεται ο αγοραστής για φαγητό και ότι άλλη υπηρεσία επιθυμεί...


Σε πλήρη ετοιμότητα για την εφαρμογή του νέου μέτρου δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων. Αφού η αγορά θα αποκτήσει ρευστό και νέες θέσεις εργασίας. Εφόσον βέβαια ξεκινήσει το τουριστικό fast track. Γρήγορη και απλή αδειοδότηση καθώς ο χρόνος πιέζει...Ενδεικτικό είναι ότι το 2009 τα ταξίδια για αγορά τουριστικής κατοικίας στην Ευρώπη έφτασαν τις 38.000 στο σύνολο του εξερχόμενου τουρισμού στα 393.392 ταξίδια.
 
Ένεση στον τουρισμό θα αποτελέσει και η ταχύτερη έκδοση βίζας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πληθώρα αιτημάτων για βίζα από τους λεγόμενους πλούσιους τουρίστες Ρώσους, Τούρκους και Ινδούς που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Η μείωση έως και 10% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, του σπατόσημου στις πτήσεις αλλά και η λειτουργιά εκ νέου των υδροπλάνων μπορούν  να συνεισφέρουν έως το 2020 περισσότερο από το 20% του ΑΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.