Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Φθηνοί ναύλοι από την Ολυμπιακή


Η Olympic Air έχει εισάγει στην ελληνική αγορά μία νέα ιδέα: χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε  συγκεκριμένους weekendair προορισμούς που επιλέγει κάθε εβδομάδα. Oι Weekendair προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι οι εξής...

Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Χίος, Σάμος, Κάϊρο, Λάρνακα από και προς Αθήνα, Ρόδος από και προς Θεσσαλονίκη. 

Ειδικότερα, για τα Weekendair δρομολόγια του εσωτερικού με αναχώρηση από την Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από τα 51 ευρώ. Από τους επιλεγμένους προορισμούς του εσωτερικού προς Αθήνα, από και προς Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από τα 32 ευρώ.

Για το Weekendair δρομολόγιο του εξωτερικού Αθήνα-Κάϊρο ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα ξεκινά από τα 84 ευρώ, ενώ από το Κάϊρο τα 67 ευρώ. Για το εξωτερικό δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα ξεκινά από τα 74 ευρώ, ενώ από τη Λάρνακα από τα 65 ευρώ.

Η προσφορά που γίνεται για 880 θέσεις, ξεκινά σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως την Κυριακή 8 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 9 έως Τετάρτη 18 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.