Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μυρίζουν εκλογές ή μας φαίνεται;

Στην  Άρτα και στην Πρέβεζα θα βρίσκεται  στις 9 και 10 Μαΐου 2011 ο υπεύθυνος του ...


Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών θα επισκεφθεί τους Φορείς Διαχείρισης του Αμβρακικού και του Αχέροντα καθώς και τη λίμνη Ζηρού προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτοί οι εξαιρετικά σημαντικοί και ευαίσθητοι υγρότοποι της Ηπείρου. Μαζί με τους βουλευτές Άρτας κ. Κώστα Παπασιώζο και Πρέβεζας κ. Δημήτρη Τσουμάνη και την Αναπληρώτρια Τομεάρχη Περιβάλλοντος κα Βίκυ Ευταξά, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει επίσης συναντήσεις με περιβαλλοντικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και κομματικά στελέχη ενώ θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε κοινή συνεδρίαση των ΝΟΔΕ Άρτας και Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.