Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Νεκρός ο συνοδηγός της νταλίκας - Τον σκότωσε ο οδηγός;


Νεκρός είναι ο συνοδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στο Βερολίνο, σε Χριστουγεννιάτικη αγορά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον οδηγό. Φόβοι...




ότι ο νεκρός ίσως είναι ο άτυχος οδηγός της νταλίκας πριν ο τρομοκράτης πάρει το βαρύ όχημα στα χέρια του, αν και άλλες πληροφορίες λένε ότι ίσως έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς με αστυνομικούς.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από πενήντα έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με αναφορές, ακολούθησαν πυροβολισμοί, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν προήλθαν από τον ή τους δράστες, ή από τους αστυνομικούς

Η επίθεση που χαρακτηρίζεται επισήμως τρομοκρατική θυμίζει την πολύνεκρη τραγωδία στη Νίκαια της Γαλλίας το καλοκαίρι, αφού ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος που έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές του σε κεντρική πλατεία του Βερολίνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.