Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Όλη την ημέρα διέψευδαν , αυτό που μας είπαν το βράδυ.Διαβάστε το θρίλερ που έχει παιχτεί σήμερα για την πορεία της χώρας μας.

Μάχη έδινε όλη την ημέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής να μας πείσει ότι...


δεν συμβαίνει τίποτα και ότι το Γερμανικό  SPIEGEL που έγραφε τα περί επιστροφής στη δραχμή και έκτακτης σύσκεψης που πρόκειται να γίνει , είναι μια επαρχιακή φυλλάδα που γράφει ότι κατέβει στο κεφάλι των συντακτών του.Μέχρι την ώρα που έγιναν τα εξής:(αντιγράφουμε από taxalia.blogspot.com)  

" Ο ανταποκριτής της ΕΤ3 στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου, βγήκε στο δελτίο ειδήσεων και μετέδωσε αρχικά ότι μίλησε με τον εκπρόσωπο του Όλι Ρεν, Αμαντέο Αλταφάζ, ο οποίος του είπε ότι η Κομισιόν δεν έχει ιδέα κ.λ.π.
Μετά από λίγη ώρα όμως, ξαναβγήκε στο δελτίο ειδήσεων και είπε όντως υπάρχει μια πενταμερής συνάντηση στο Λουξεμβούργο! Και μάλιστα σε αυτή "προσκλήθηκε και ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών και ο Πορτογάλος".
Η προσπάθεια του δελτίου της ΕΤ3 ήταν να καλύψει την κυβέρνηση και το θέμα έληξε εκεί.
Λίγο αργότερα όμως, στην ΕΤ3 υπάρχει η ζωντανή εκπομπή "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ".
Ο κ. Αθανασίου ξαναβγήκε και πάλι και ξαναείπε ότι "ο κ.Παπακωνταντίνου προσκλήθηκε στη συνάντηση που γίνεται αυτή την ώρα".
Το θέμα θα τελείωνε εκεί, αφού ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος-παρουσιαστής στα "κανάλια", δεν κάνει δημοσιογραφία, αλλά ...
για κακή τύχη της κυβέρνησης, τη συγκεκριμένη εκπομπή, κάνει ένας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ο οποίος έκανε την αυτονόητη ερώτηση, που δεν θα έκανε κανείς άλλος!
"Τι εννοείς Θάνο με το "προσκλήθηκε"; Είναι εκεί δηλαδή ο κ.Παπακωνσταντίνου;"

Ο Αθανασίου του ανέφερε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά έχει κλειστό το κινητό."

Καλά, οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι κυβερνάνε χώρα;ή τελικά ο Δώνης είχε δικιο;Είμαστε τόόόόόόόσο μπουρδέλο τελικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.