Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τσιμουδιά για την Ελληνική επιτυχία...

Εντάξει, δεν είπαμε να βγουν με βασικό θέμα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό (αν και θα έπρεπε) αλλά ούτε μία αναφορά; Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία κύριοι. Αυτό είναι...




κατάντια. Βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά σας και γράψτε και δύο αράδες για την μεγάλη Ελληνική επιτυχία. Τι πιστεύετε, δηλαδή; Ότι ο κόσμος είναι ζώα και αντέχει την καφρίλα που καθημερινά προάγετε ως... αθλητικό ιδεώδες; Όσο συνεχίζετε να τηρείτε αυτή τη στάση, εμείς θα θεωρούμε ΕΣΑΣ ως κύριους υποκινητές του οπαδισμού αλλά και των αιματηρών ξακαθαρισμάτων. Και δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση των οπαδικών εφημερίδων για το μεγάλο θέμα της Ελληνικής επιτυχίας στο μπάσκετ, αλλά και για την υπόθεση με το αιματηρό ξεκαθάρισμα οπαδικών λογαριασμών μεταξύ χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με καλάσνικοφ, στην Κόρινθο. Πού είναι τα μαύρα πρωτοσέλιδα που έπρεπε ΟΛΟΙ να είχατε βγάλει και να καταδικάζετε το γεγονός;

Καλύτερα όλοι να κλείσετε τα μαγαζιά σας, αν και θα ήταν ακόμη προτιμότερο να παρέμβει ο εισαγγελέας. Ντροπή σας...

Για να λέμε, πάντως, τα πράγματα με το όνομά τους, η φιλολυμπιακή εφημερίδα "ΦΩΣ" είχε στο πρωτοσέλιδο  σχετικά μεγάλη αναφορά για την κατάκτηση του 6ου τροπαίου από τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.