Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Μεγάλη επιβεβαίωση του planet-greece

Ήμαστε οι πρώτοι που σπάσαμε την απεργία (γιατί απεργούσαμε πραγματικά σεβόμενοι τον αγώνα όλων των εργαζομένων, όχι σαν τα άλλα τα site με τις τράπεζες που έχουν για χορηγούς) και μεταδώσαμε με ψυχραιμία όλες τις πληροφορίες που από την πρώτη στιγμή είχαμε στη διάθεσή μας. Λίγες ώρες μετά, το σύνολο των ΜΜΕ αλλά και η αστυνομία δικαιώνουν το planet-greece και...




τις πληροφορίες του. Ήμαστε οι ΜΟΝΟΙ που από την πρώτη στιγμή αναφέραμε τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι οι δράστες είναι Έλληνες και εκτιμάται ότι προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο.

Αναγνωρίζουμε ότι λόγω δυσκολιών στη διασταύρωση του συνόλου των στοιχείων που μας έθεταν στα υπ' όψιν εσφαλμένως αναφέραμε ότι το θύμα ήταν υπήκοος Πακιστάν, ενώ όπως έγινε γνωστό, ήταν από το Μπαγκλαντές. Μας ανέφεραν ότι ήταν νεαρός μικροκαμωμένος, γύρω στα 30, αλλά όπως αποδείχτηκε τελικά ήταν ένα παιδί, μόλις 20 ετών! Άλλος ένας άνθρωπος αθώος, νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Ο 44χρονος στην οδό Ηπείρου και ο 20χρονος στα Κάτω Πατήσια, δεν είναι απλά θύματα ενός παράλογου μίσους, αλλά θύματα μίας επικίνδυνης πολιτικής που εδώ και χρόνια ακολουθείται απ' όλες τις κυβερνήσεις. Και ΟΛΟΙ τους έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας, στο planet-greece, και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική αλλά και ψυχραιμία.

Επισημαίνουμε ό,τι πολλά σχόλια που μας έχετε αποστείλει έχουν κοπεί. Λυπούμεθα αλλά στις προθέσεις μας δεν είναι η αναδημοσίευση υβριστικών σχολίων. Ούτε ρατσιστικών σχολίων έστω κι αν αυτά έχουν γραφεί υπό το κλίμα συναισθηματικής φόρτισης. Άποψή μας και ιδεολογία μας είναι ότι ΟΛΟΙ είμαστε άνθρωποι, ΤΙΠΟΤΑ δεν μας χωρίζει και η πολιτική όπως και οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία δεν είναι υπεράνω καμίας ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.