Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ποτάμι η Ε.Ο. Ναυπάκτου - Ρίου

Άνοιξαν οι ουρανοί. Η Εθνική Οδός από την Ναύπακτο ως το Ρίο μετατράπηκε σε ποτάμι...

Προβλήματα σε Θεσσαλονίκη και Καλάβρυτα




Η ξαφνική νεροποντή μετέτρεψε την οδήγηση στην Εθνική Οδό σε... επικίνδυνη αποστολή. Η φωτογραφία, που βλέπετε, είναι από αναγνώστη του planet-greece και παίρνετε μία γεύση από το τι αντίκριζε ο άνθρωπος ενώ οδηγούσε.

Προβλήματα από την ξαφνική νεροποντή, όμως, σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι, όπου η πυροσβεστική δέχθηκε 125 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια.

Αποκλεισμένο από κάθε δίοδο παραμένει το δημοτικό διαμέρισμα Ζαχλωρούς, λόγω της ξαφνικής νεροποντής που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Καλάβρυτα.

Από την μπόρα δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα στον δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων, καθώς πέτρες, λάσπη και ξύλα βρέθηκαν στο οδόστρωμα, αποκλείοντας τη διέλευση των οχημάτων.

Από την κακοκαιρία, η ηλεκτροδότηση διεκόπη για περισσότερη από μία ώρα στα Καλάβρυτα, λόγω βλάβης που προκλήθηκε από κεραυνό σε υποσταθμό της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.