Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ένα χρόνο μετά θυμήθηκαν τους επιχειρηματίες που καταστράφηκαν την ημέρα της Marfin


Την ημέρα που η Marfin τυλίχθηκε στις φλόγες, στις 5 Μαΐου 2010, οι κουκουλοφόροι κατέστρεψαν κι άλλες επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ένα χρόνο μετά, το κράτος θυμήθηκε ότι οι άνθρωποι αυτοί δικαιούνται αποζημίωση, μία βοήθεια για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν...

Μας δουλεύουν οι υπουργοί;




Απόφαση για πιστωτικές διευκολύνσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στις 5 Μαΐου του 2010 στην Αθήνα, συνυπέγραψε με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Με την απόφαση ρυθμίζονται ευνοϊκοί όροι για τη δανειοδότηση από τα πιστωτικά ιδρύματα όσον αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών.

Αυτό που κανείς δε διευκρίσε, ωστόσο, είναι τι θα γίνει με όλους εκείνους που πήραν ήδη δάνεια για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και βέβαια τα πληρώνουν κανονικά. Δεν υπάρχει ούτε ένας επιχειρηματίας που να μην έχει πληρώσει από τη τσέπη του και δεν έχει χρεωθεί για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μας δουλεύουν οι υπουργοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.