Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Χημικός ευνουχισμός για τους παιδεραστές στη Νότια Κορέα

Να αγιάσουν τα χέρια τους... Εδώ γιατί δεν το 'χουμε σκεφτεί ακόμη, μιας και δε θέλουμε να επαναφέρουμε τη θανατική ποινή; Η Νότιος Κορέα έγινε το πρώτο κράτος στην Ασία που με νόμο ενέκρινε τον...
«χημικό ευνουχισμό» σε ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.
"Ο νόμος αυτός τίθεται σε ισχύ από σήμερα", δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Έτσι βάσει του νέου αυτού νόμου οι δικαστές θα μπορούν να διατάξουν την υποβολή των καταδικασθέντων για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 16 ετών σε μια ιατρική διαδικασία, που είναι ευρέως γνωστή ως 'χημικός ευνουχισμός' και η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 15 χρόνια.

Σημειώνεται ότι οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν εκφράσει την έντονη αντίθεσή τους σε αυτή τη μέθοδο.

Δεν τις είδαμε, όμως, να υπερασπίζονται με το ίδιο σθένος και τις αθώες ψυχούλες των παιδιών που έπεσαν θύματα αυτών των ανθρωποειδών... Κι αναρωτιώμαστε, θα υποστήριζαν τα ίδια αν στη θέση των θυμάτων βρίσκονταν τα δικά τους παιδιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.