Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Καρατζαφέρης:"αρχή του τέλους της δημοκρατίας" οι επιθέσεις σε πολιτικούς.

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα θα την οδηγήσει σε κώμα» εκτίμησε στον REAL Fm o Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι...

 από τις εκλογές όποτε και αν γίνουν θα προκύψει οικουμενική κυβέρνηση. Χαρακτήρισε σενάριο «φρανκενστάιν» πιθανή αυτοδυναμία της ΝΔ και δεν απέκλεισε συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διαβλέπει κοινή περπατησιά σε κάποια θέματα. Θεώρησε τις απειλές εναντίον πολιτικών προσώπων, αρχή του τέλους της δημοκρατίας και διατήρησε επιφυλάξεις για την αστυνομική βία στα επεισόδια της Τετάρτης
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «θα πάμε σε εκλογές και μετά σε οικουμενική κυβέρνηση» ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να είναι αυτοδύναμη η ΝΔ υπογράμμισε: «Ο Σαμαράς είναι το "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης. Τι θα πάει και θα πει; Έκανα κωλοτούμπα; Πήγε πάνω και βρήκε κλειστές πόρτες».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «42αρια πια δεν υπάρχουν σε κανένα κόμμα. Η διεργασία θα βγάλει οικουμενική κυβέρνηση, εκτός και αν η ΝΔ πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω ότι σε κάποια πράγματα έχουν κοινή περπατησιά».
Αναφερόμενος στα κρούσματα επιθέσεων κατά πολιτικών προσώπων σημείωσε πως «είναι η αρχή του τέλους της Δημοκρατίας. Αυτοί που προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν κάτι θα χάσουν τα πάντα. Κινδυνεύει η Δημοκρατία» ενώ επεσήμανε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ μου κάνει εντύπωση που δεν προχωρά σε ευθεία καταγγελία. Θα πρέπει να κουραστεί πολύ για να πείσει».
Για τους «Αγανακτισμένους» είπε ότι λειτούργησαν ως «μαξιλάρι» για τη Δημοκρατία, ενώ για τα επεισόδια είπε ότι «η ακροδεξιά ήθελε να δείξει τη δύναμη της και συγκρούστηκε με τους αντιεξουσιαστές». Μάλιστα υποστήριξε πως «τους 200 μπαχαλάκηδες τους ξέρει καλά και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλουν να τους απομονώσουν, γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους». Παράλληλα χαιρέτισε τους «αγνούς αγανακτισμένους» όπως τους χαρακτήρισε, που δεν έδωσαν χώρο να αναπτυχθούν πιο ακραία εκφυλιστικά φαινόμενα.
Ο κ. Καρατζαφέρης τάχθηκε υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης των επαγγελμάτων και είπε ότι χρειάζεται δύναμη να συγκρουστείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.