Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Αίγιο: Αυτοκίνητα για όλα τα γούστα πλημμύρισαν το κέντρο [ΦΩΤΟ]

Σήμερα το πρωί πλημμύρισε το κέντρο του Αιγίου από αυτοκίνητα για κάθε γούστο (ιστορικά, αγωνιστικά και βελτιωμένα, 4Χ4) όταν η μεγάλη αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε...


γύρω στις 11.00 το πρωί από τα παλαιά διόδια του Αιγίου, επί της Κορίνθου, διέσχισε με θόρυβο το κέντρο της πόλης (Κλ. Οικονόμου & Μητροπόλεως), έβγαλε τον κόσμο έξω από τα καταστήματα -για να δουν και να θαυμάσουν- μέχρι να καταλήξει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και να σμίξει με τις μοτοσικλέτες σε μια μεγάλη γιορτή του Αιγίου, την «Έκθεση Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου.





Συμμετέχουν οι: Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α), Παναιγιάλειος Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών (Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ), Λέσχη 4Χ4 Αιγίου.Η εκδήλωση θα κορυφωθεί απόψε στις 9 το βράδυ με χαιρετισμό του Δημάρχου Αιγιάλειας κ.Στάθη Θεοδωρακόπουλου.

 πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.