Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ο Ρέστης έσωσε ΔΟΛ και Ψυχάρη από το χείλος του γκρεμού

Τα νέα που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΔΟΛ δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Για την ακρίβεια δεν ήταν καθόλου ευοίωνα για το μέλλον. Όμως, η κίνηση του Βίκτωρα Ρέστη, φαίνεται ότι έσωσε και τον ΔΟΛ αλλά και εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα...




Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr οι κ. Σταύρος Ψυχάρης και Βίκτωρας Ρέστης κατέληξαν σε συμφωνία για την κατοχή από κοινού των μετοχών του Ιδρύματος Λαμπράκη, ενώ τις προσεχείς ημέρες ο επιχειρηματίας αναμένεται να ενισχύσει ταμιακά τον ΔΟΛ. Συνολικά ο κ. Ψυχάρης θα κατέχει ελαφρώς πλειοψηφικό πακέτο.

Ο κ. Ψυχάρης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές του και μόλις αυτές ολοκληρωθούν θα συνεχίσει τις επαφές του με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΟΛ, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων του Οργανισμού.

Θέλουμε να πιστεύουμε ωστόσο ότι το επικρατέστερο σενάριο, το οποίο αποκαλύψαμε στο planet-greece (πατήστε εδώ να το διαβάσετε) δε θα εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο, όπως ψιθυρίζεται και θα βρεθεί μία άλλη πιο βιώσιμη για όλους λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.