Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξεφτύλισε και την τραγουδίστρια των Σκοπίων ο Γιώργος Βότσκαρης! [ΒΙΝΤΕΟ]

"Το όνομα της χώρας σου είναι FYROM κι όχι... Μακεδονία"

Άστραψε και βρόντηξε για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος έκανε ως γνήσιος Έλληνας ότι δεν έχει κάνει κανείς Έλληνας πολιτικός. Να πει κατάμουτρα στους σκοπιανούς ότι το όνομα της χώρας τους δεν είναι "Μακεδονία". Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που της την έπεσε και την στρίμωξε για τα καλά....



Όπως πρώτοι μεταδώσαμε στο planet-greece ο Γιώργος Βότσκαρης την έπεσε σε δημοσιογράφο των Σκοπίων, που επέμενε να αποκαλεί το ψευδοκράτος της ως "Μακεδονία" (διαβάστε εδώ).

Όμως ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί. Στην πρώτη ευκαιρία πλησίασε και την ίδια την τραγουδίστρια των Σκοπίων και της την είπε κανονικά! Στην ψύχρα και.... Ελληνικά!!!! Δείτε το βίντεο:


Μπράβο στον Γιώργο Βότσκαρη, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν λαός, μας φούσκωσε από εθνική υπερηφάνια!

14 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ?
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ?
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΨΦΡΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μπραβο στο παληκαρι. Καλα εκανε.
    @11:19 φυσικα και τα επικροτουμε. Ακομα κι αυτο το λιγο, ειναι πολυ σημαντικο! Να θυμιζουμε σ αυτους τους γελοιους οτι δεν μπορουν να λενε σ ολη την Ευρωπη οτι λεγονται Μακεδονια. Η Μακεδονια ειναι μια, και ειναι Ελληνικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giati se xalaei kai afto, prepei na yparxei mia arxh, ena xekinima...
    Mia xara tis ta eipe o magkas filarako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιδί πάντως από τη μεριά του έκανε ότι μπορούσε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σχολιαστρια της ΝΕΤ που ελεγε την Σκοπια, Μακεδονια ολη την ωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως αυτός ο "δημοσιογραφάκος" όπως τον αποκάλεσε κάποιος φίλος ....... είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ γιατί είχε τα @@@@@@@ να της το πεί κατάμουτρα, σε αντίθεση με τους πολιτικούς ... που όταν το ακούνε κάνουν την "πάπια". ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΡΕΝΤΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ σκοπια <> ΚΑΙ Ο ΛΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσο καραγκόζης,Θεε μου. Που ήταν ο συγκεκριμένος κύριος οταν ο Ομπαμα αποκάλεσε τη ΦΥΡΟΜ, Μακεδονία? Η κοπέλα που αποκάλεσε ετσι τη χώρα της μας πέιραξε? Αλλα ετσι, κάνουμε τους καμπόσους εκει που μας περνει. Αλλου, τουμπεκί ψιλοκομμένο.Πόσο μ@@@κες και τελευταίοι είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου κανει εντυπωση αλλα ΜΠΡΑΒΟ του, ειναι η πρωτη φορα που επικροτώ καθεστωτικο δημοσιογραφισκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο άνθρωπος έκανε το αυτονόητο! Δεν πρέπει να τυγχάνεις διπλωματικό στέλεχος Κυβέρνησης για να δώσεις την αυτονόητη απάντηση. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Ότι δεν κάνουν τα κοπρόσκυλα οι πολιτικοί πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε ανεξάρτητα απο την επαγγελματική μας ιδιότητα. Αρκετά έχουμε ανεχθεί απο τους γυφτοσκοπιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απέδειξε ότι ο λαός ΕΧΕΙ εθνική συνείδηση,το είπε αυθορμητα και ήταν και επίμονος.Για τους πολιτικούς το ξέρουμε οτι ειναι πουλημένοι,ο λαός όμως απ οτι φαινεται αντιστεκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.