Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Χοντρό επεισόδιο στη Γιουροβίζιον μεταξύ Έλληνα δημοσιογράφου και των Σκοπιανών

Μόνο στο planet-greece.
Χοντρό επεισόδιο που πήγε προς στιγμή να πάρει διαστάσεις έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας , στη γιουροβίζιον.Ο Έλληνας δημοσιογράφος,απεσταλμένος του STAR CHANNEL,Γιώργος Βότσκαρης έγινε έξαλλος όταν ...


άκουσε την δημοσιογράφο των Σκοπίων να λέει ότι η χώρα της λέγεται "Μακεδονία".Ο δημοσιογράφος έσπευσε να τη διορθώσει και να της θυμήσει (καθώς και σε όλους στην διοργάνωση) πως η χώρα της είναι η FYROM και με αυτή την ονομασία συμμετέχει στη γιουροβίζιον λέγοντας της μάλιστα πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα.Η τουρκάλα δημοσιογράφος έσπευσε να υπερασπιστεί την αποστολή των Σκοπίων, όμως πάρα πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι από ξένες χώρες έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Έλληνα δημοσιογράφο λέγοντας πως έχει δίκιο σε όσα λέει.Το επεισόδιο θα έπαιρνε διαστάσεις εάν η ίδια η τραγουδίστρια των Σκοπίων, δεν έκανε πίσω,δηλώνοντας πως "αγαπά την Ελλάδα" και δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει επεισόδιο.

8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Γιώργο Βότσκαρη !ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ!!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ!ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ !ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να το κάνεις, όταν από πίσω έρχεται... τρένο ο ΣΥΡΙΖΑ με δημοσκοποήσεις να του δίνουν πάνω απο 25% και στις θέσεις του κόμματός του να υπάρχει: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Σκοπίων να ονομαστουν όπως θέλουν!
    τι να το κάνεις :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EGW LEW NA KANOUME NTOU STA SKOPIA KAI NA TA ISOPEDOSOUME NA MIN MINI TIPOTA STIN ISTORIA POU NA TOUS THIMIZI...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου planet-GREECE,
    την τραγουδιάρα τήν έπιασε κρίση κομλεξισμού. Αμήχανη,λογοδιάρροια ΥΣΤΕΡΙΚΗ, μέ έντονη ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ψευτιά όπως τούς πιάνει ΠΑΝΤΑ όλους τούς γυφτομογγολοσκοπιανούς, όταν ανφέρονται στό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Άσε τήν κάθε αμόρφωτη νά λέει ότι θέλει, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...
    http://stavretta.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ..........ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φταίει η τραγουδίστρια ρε παιδιά, αυτά τους μαθαίνουν στα σχολεία εδώ και 70 χρόνια. Είναι σαν μας λένε εμάς δεν είμαστε Έλληνες. Αυτά τα καθίκια η πολιτική μας φταίνε που τόσα χρόνια κάνουνε τουμπεκί, και το μόνο τους ενδιαφέρων, είναι η καρέκλα και πόσα θα βάλουν στης τσέπες τους. Καρπώθηκαν την ευκαιρία και η δική τους πολιτική και τους ανεβάζουν το ηθικό για να ξεχνάνε την φτωχια τους. Τι να τους πουν? Ότι ήταν σκλάβοι του Μ. Αλεξάνδρου? ότι τους μάζεψε από δω και από εκεί ( για αυτό και το όνομα Σκόρπια) για να ξεσκατώνουν τα άλογα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια ειναι Μακεδονες και με το παραπανω..Ρε μεχρι τις Ινδιες εφτασε ο Μεγας Αλεξανδρος,το Φυρομ θα αφηνε?Ειναι ολοι ελληνες και απλα δεν το ξερουν.Ο ελληνικος πολιτισμος απλωσε τις ριζες του παντου!Να ανοιξουν κανα βιβλιο να ξεστραβοθουν!Η ιστορια μια φορα γραφεται και κανεις δεν μπορει να την αλλαξει οσο και αν σκιζεται.αφηστε τους να τραγουδουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.