Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ταξιτζήδες [ΒΙΝΤΕΟ]

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι...


προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μια μεγάλη ομάδα περίπου 150 ατόμων, έσπασε την πόρτα των γραφείων της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, εισέβαλε στους χώρους, κατάστρεψε γραφεία ακόμα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Λίγο μετά την επίθεση, στο χώρο βρέθηκαν  μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Την ώρα της εισβολής δεν βρισκόταν κανείς μέσα στα γραφεία.

Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αποτυπώματα και μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εντατικοποίηση των ερευνών έδειξαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.




Βανδαλισμοι στο ΠΑΣΟΚ by jvnadr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.