Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Έτοιμο το νέο ενιαίο μισθολόγιο.Διαβάστε τι χάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Έτοιμο το ενιαίο μισθολόγιο για το δημόσιο.Τις τελευταίες λεπτομέρειες συζήτησαν ο υπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας με τον υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλο.Δε θέλετε να μάθετε τι προβλέπει...


Μείωση των μισθών στο Δημόσιο, περικοπή περίπου 100 επιδομάτων, αλλά και ωριμάνσεις ανά 5ετία και όχι ανά διετία που είναι σήμερα, πράγμα που σημαίνει μείωση στον πραγματικό μισθό έως και 10%, ενώ σταδιακά αναμένεται να υπάρξει και σύγκλιση των μισθών στο δημόσιο τομέα με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Με το νέο μισθολόγιο θα διατηρηθούν μόνο το οικογενειακό επίδομα, το επίδομα θέσης, τα επιδόματα σπουδών (μεταπτυχιακού, διδακτορικού τίτλου) και το πριμ παραγωγικότητας το οποίο θα συνδεθεί με ομαδικούς και ατομικούς στόχους και θα αποδίδεται ύστερα από αξιολόγηση.
Αντιθέτως θα περικοπούν σειρά ειδικών επιδομάτων και θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό μέρος των γενικών επιδομάτων.
Με τις υγείες μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.