Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΣΟΚ!!! Εξαλλοι οι ΟΫΚάδες με τα ΜΑΤ!!! Πρωτοφανές περιστατικό!!!


Η πληροφορία που δημοσιεύουμε προέρχεται από άνθρωπο που βρέθηκε μπροστά στο γεγονός! Δεν είναι διασταυρωμένη από επίσημο φορέα, ωστόσο το περιστατικό εξελίχθηκε μπροστά σε δεκάδες κόσμου! Κατά την ορκωμοσία λοιπόν...



...των ναυτικών δοκίμων, έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και...δύο διμοιρίες ΜΑΤ! Μόλις τα ΜΑΤ πέρασαν την πύλη του στρατοπέδου, οι στρατιωτικοί ανατρίχιασαν από την εικόνα που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους! Το ίδιο συνέβη και στις τάξεις των ΟΫΚάδων που πάνοπλοι, θεωρούσαν τους εαυτούς τους ικανούς ώστε να εγγυηθούν την ασφάλεια τόσο του Προέδρου όσο και του Υπουργού! Αλλά οι υπεύθυνοι έκριναν πως έπρεπε να φέρουν τα ΜΑΤ - που μπροστά στους ΟΫΚάδες είναι ανήμποροι! Σε ανύποπτο χρόνο άρχισαν τα μουρμουρητά και γρήγορα άρχισαν να εκδηλώνονται ήπιες αντιδράσεις των ανδρών του ένδοξου πολεμικού ναυτικού που ένιωσε να θίγεται η αξιοπρέπειά του...
Επιπλέον... κάποιοι "ψιθύρισαν" ότι ίσως και να φοβήθηκαν επεισόδιο με τους συγκεντρωμένους γονείς (για την ορκωμοσία των παιδιών τους) που πέρυσι (σύμφωνα με την ίδια πηγή) αποδοκίμασαν τον Υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.