Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο Τομ Κρουζ στη Μύκονο.

Τομ Κρουζ με την Κέητι Χολμς και την μικρή Σούρι απολαμβάνουν το απογευματινό τους μπάνιο αυτή τη την ώρα στη Μύκονο. Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στο νησί των ανέμων ...


κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά πώς να το κάνουμε, λίγο θέλει μια τέτοια άφιξη στο νησί να μην μαθευτεί αμέσως; Εκτός από τους διάσημους γονείς η μικρή Σουρι έχει κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς με τα νάζια και την απίστευτη φατσούλα της έχει κερδίσει τις καρδιές των ντόπιων. Πάντως επειδή ο κόσμος είναι πολύ μικρός, καλό είναι το λιμεναρχείο εκεί, όταν τους καλούν δημοσιογράφοι να μην τους μιλούν άσχημα, γιατί για αλλά μπορούν να κελαηδούν, για τέτοιες ειδήσεις όμως που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον Ελληνικό τουρισμό κρατούν κλειστό το στόμα τους και μιλούν και άσχημα…. Άντε και καλές διακοπές σε εμάς τους κοινούς θνητούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.