Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

"Αγανακτισμένα" και τα μπαράκια!


Εδώ και 40 ημέρες που ο κόσμος άρχισε να δίνει το καθημερινό "αγανακτισμένο" του ραντεβού στο Σύνταγμα, καφέ, μπαρ και νυχτερινά κέντρα κοντινών περιοχών, είδαν τα τραπεζοκαθίσματά τους να μένουν άδεια ενώ οι σερβιτόροι περίμεναν πως και πως να βρουν άνθρωπο να εξυπηρετήσουν.


Γι αυτό και πολλοί ιδιοκτήτες στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισαν να τα κλείσουν πρόωρα για το καλοκαίρι! Δρόμοι γνωστοί για την φασαρία τους... σίγασαν και το "γλέντι" μεταφέρθηκε στην μεγάλη πλατεία που τείνει να μετονομαστεί από πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Αγανάκτησης... Τα γύρω περίπτερα έκαναν πάρτυ μένοντας ανοιχτά έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι καλύτεροι προμηθευτές τους έγιναν αυτοί που τους μετέφεραν καθημερινά μεγάλες ποσότητες ...μπύρας! Τόσο μεγάλες που δεν χωρούσαν καν στα ψυγεία και οι περιπτεράδες στοίβαξαν τα κιβώτια ακριβώς δίπλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.