Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση ΤΩΡΑ του Παπουτσή με Αμερικανούς Αξιωματούχους του FBI και τη CIA


Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού αυτή την ώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθούν...




ο Χρήστος Παπουτσής, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τον διοικητή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής φέρονται να έχουν συνάντηση με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους της CIA και του FBI, μετά από πληροφορίες υψίστης σημασίας περί ενδεχόμενης εκδήλωσης μεγάλους τρομοκρατικού χτυπήματος, το προσεχές χρονικό διάστημα στην χώρα μας!

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι το τρομοκρατικό χτύπημα θα εκδηλωνόταν με τη συμμετοχή Ελλήνων αλλά Ξένων υπηκόων!

Το τονίζουμε, η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη 100% κι αυτό γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει διασταύρωση αυτή την ώρα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πηγή μάς έχει δώσει αξιόπιστες πληροφορίες κατά το παρελθόν γι' αυτό και πήραμε το ρίσκο να την μεταδώσουμε.

Εκφράζουμε την ελπίδα να διαψευστούμε, γιατί σε περίπτωση που ισχύει, η χώρα μπαίνει σε πολύ δύσκολα και πολύπλοκα μονοπάτια. Μπαίνει σε περιπέτειες που κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη μπορεί να έχουν.

Επαναλαμβάνουμε, η πληροφορία δεν είναι διαστραυρωμένη 100%.

2 σχόλια:

  1. Οι ελληνες που απειλουνται καθημερινα εδω και 2 χρονια απο την ελληνικη κυβερνηση, που ακριβως μπορουν να απευθυνθουν?? το FBI και η CIA , ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ?? ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΑ 29 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύστημα που τοσο καιρο μάς κορόιδευε κατασκευάζει δήθεν τρομοκράτες εχουν χεστει πάνω τούς απο τις μαζικές αντιδράσεις του λαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.