Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

29χρονος με αδυναμία στα Smart ρήμαξε τη Γλυφάδα

Το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο Smart, που άνοιξε ο 29χρονος κλέφτης, στη Γλυφάδα, χθες το μεσημέρι, έμελε να είναι και το τελευταίο του...




Ο 29χρονος έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, που προηγουμένως είχε διαρρήξει, τράπηκε σε φυγή,  όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής που είχαν μεταβεί στο σημείο. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κινητά τηλέφωνα, radio cd , συσκευή πλοήγησης GPS , κλειδιά αυτοκινήτου, ενδύματα, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής καθώς και άλλα αντικείμενα. 

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Γλυφάδας , προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, παραβιάζοντας τις κλειδαριές αυτοκινήτων, σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ανοίξει τουλάχιστον 15 smartάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.