Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ: Η τρόικα πρότεινε βασικό μισθό στα 500 ευρώ!!!



Και τώρα ετοιμαστείτε για τα χειρότερα! Η Τρόικα ζήτησε ακόμη δραστικότερα μέτρα. Έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και ζητάει να μας πάρει τα πάντα! Δεν αποδέχονται τη δικαιολογία της ύφεσης...




και ζητούν να εφαρμοστεί ΑΜΕΣΑ η εργασιακή εφεδρία σε περίπου 2000 υπαλλήλους του ΟΣΕ, ενώ ζητούν την πλήρη κατατρατήγηση των κλαδικών και την εφαρμογή επιχειρησιακών συμβάσεων, με τους μισθούς να βρίσκονται σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα.

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν επιπλέον 2 δις ευρώ από αυτά που είχε εξαγγείλει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από το υπουργείο Εργασίας, ανέφεραν στον planet-greece ότι η Τρόικα έκανε λόγο στον κ. Κουτρουμάνη για μείωση του βασικού μισθού στα 500 ευρώ για τους νέους πρωτοδιοριζόμενους, αντιτάσσοντας αυτή την πρόταση ως το... αντίδοτο στην ύφεση της Ελληνικής Οικονομίας, που ο Έλληνας Υπουργός επικαλέστηκε για να τους εξηγήσει γιατί είναι ανεφάρμοστο το σχέδιο μειώσεων και περικοπών που προτείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.