Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Προσφορές διακοπών για να μην ξεμένεις από ιντερνετ... πουθενά!

Θέλεις να πας διακοπές αλλά... το σκέφτεσαι γιατί εκεί που θα πας δε θα έχεις ίντερνετ για να διαβάζεις το planet-greece; (Εντάξει, το παχύναμε, πλάκα κάνουμε). Οι εταιρείες κινητής έχουν βγάλει πακέτα προσφορών για mobile internet με προπληρωμένο ογκο δεδομένων...




Η Cosmote προσφέρει το Internet On the Go με Κάρτα για πρόσβαση αξίας 20 ευρώ με δύο αρχικές επιλογές: το SIM Pack με κόστος 20 ευρώ που περιλαμβάνει μόνο τη SIM κάρτα και το Full Pack με 50 ευρώ που περιλαμβάνει εκτός από τη SIM και το USB modem. Στο Full Pack δίδονται και 30 ημέρες δωρεάν πρόσβαση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επιλογές για πρόσβαση για 1, 7 ή 30 ημέρες.

Η Vodafone διαθέτει το πακέτο ΚαρτοInternet, με την τρέχουσα προσφορά να περιλαμβάνει 30 ημέρες πρόσβαση χωρίς επιπλέον κόστος. Το αρχικό πακέτο κοστίζει 20 ή 50 ευρώ (με ή χωρίς USB modem), ενώ μετά το πέρας του χρόνου που περιλαμβάνεται στο πακέτο, η χρέωση είναι 2 ευρώ για 30 λεπτά, 5 ευρώ για 1 ημέρα και 20 ευρώ για 15 ημέρες και 40 ευρώ για έναν μήνα πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Η Wind ανακοίνωσε το πακέτο σύνδεσης WIND Mobile Broadband με κάρτα με κόστος 34,90 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν USB modem stick και επιπλέον δώρο έναν μήνα πλοήγηση στο Internet, εάν η σύνδεση ενεργοποιηθεί έως τις 31 Αυγούστου. Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί να ανανεώσει για 1, 7 ή 30 ημέρες με κόστος που ξεκινά από τα 5 ευρώ.

Τα προπληρωμένα πακέτα κινούνται στη λογική των καρτοκινητών συνδέσεων: ο συνδρομητής αγοράζει μία SIM κάρτα και ένα USB stick modem, εγκαθιστά το απαραίτητο λογισμικό στον υπολογιστή του και μετά έχει ένα διαθέσιμο ποσό για να χρησιμοποιήσει. Όταν τελειώσει το ποσό, μπορεί να το ανανεώσει. Επίσης, δεν μπορεί να πάρει τέτοια σύνδεση χωρίς να δηλώσει στοιχεία ταυτότητας, όπως ακριβώς ισχύει για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.

Τα αντίστοιχα προγράμματα πρόσβασης στο Internet ξεκινούν από 5 ευρώ το μήνα και συνήθως προσφέρουν 100 δωρεάν ΜΒ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.