Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Μπράβο ρε Τατούλη! Το βόλεψες το κορίτσι. Άλλες κόρες έχεις ή να σου ζητήσουμε κι εμείς κανένα ρουσφετάκι;


... Και με τι μισθό! Ας τα δούμε όμως όλα όπως έχουν στην πραγματική τους διάσταση. Ο Περιφερειάρχης Πελοπονήσσου κ.Πέτρος Τατούλης (ο πρώην της ΝΔ να θυμίσουμεεεε, που τώρα είναι ΠΑΣΟΟΟΟΚ) προσέλαβε την θυγατέρα του Παρασκευή ως δημοσιογράφο στην περιφέρεια όπου προΐσταται...


Δείτε την είδηση όπως την βρήκαμε στο cretalive.gr.

Την ώρα που χιλιάδες νέοι εξαναγκάζονται σε ψίχουλα και ημιαπασχόληση, απλώς για να απασχολούνται κάπου, μέχρι ... να φτιάξουν τα πράγματα, κάποιοι γεννήθηκαν ... με μπάρμπα στην Κορώνη ή καλύτερα μπαμπά περιφερειάρχη και ... την έβγαλαν!

Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι από τον Απρίλιο η κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, Παρασκευή - μαζί με ένα ακόμη άτομο - έχει προσληφθεί ως δημοσιογράφος στην Περιφέρεια; (Δείτε την ειδική σύμβαση αμέσως απο κάτω)
Στο ένταλμα πληρωμής των δύο, ωστόσο, (όπως αυτό δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) δεν είναι σαφές ποιος παίρνει πόσα... Δηλαδή, δεν ξέρω αν η θυγατέρα Τατούλη είναι παιδί των ... 700 ή των 3.700 ευρώ...!

Planet-Greece: Κύριε Τατούλη, οφείλω να ομολογήσω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε διάνα με την επιλογή σας! Έτσι θα τους μάθετε πως να μετατρέψουν την υπόθεση "γαλάζια παιδιά" σε "πρασινολαχανί παλικάρια". Εύγε!


Ακολουθεί η σύμβαση:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.