Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Παρολίγο τραγωδία με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ


Στο ίδιος σημείο που ξεκληρίστηκε μία οικογένεια, παρολίγο να χάσουν τη ζωή τους τρεις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ...




Στο ίδιο σημείο της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο 203 χλμ, στην Λαμία, στο ύψος της Express Service, παρολίγο να θρηνήσουμε νέα θύματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ στις 10.00. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 2 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα. Πιθανότατα κυνηγούσαν αυτοκίνητα που έκαναν κόντρες λίγο πριν στον παράδρομο της εθνικής.

 Στη μια μηχανή επέβαιναν 2 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην άλλη μόνο ο οδηγός. Από άγνωστη αιτία, στο σημείο που στενεύει ο δρόμος, την ώρα της καταδίωξης οι 2 μηχανές συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο, να πέσουν και να συρθούν στο οδόστρωμα.Από την πτώση τραυματίστηκαν οι 2 άνδρες, που ήταν στη μια μηχανή, ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ο αστυνομικός που επέβαινε μόνος του στην άλλη μηχανή.

 Οι 2 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου αυτή την ώρα υποβάλλονται σε εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.Στο σημείο που έγινε το τροχαίο επικράτησε πανικός, γιατί εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κίνηση στην εθνική οδό και τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά της αστυνομίας κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο και διεκόπη η κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.