Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Manchester United - Arsenal: 8-2! [BINTEO]

Μπορεί στα ντέρμπι να είναι αντίπαλοι, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα είναι συνάδελφοι. Ο λόγος για τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ, καθώς μετά τη νίκη της Μάντσεστερ με 8-2 κόντρα στην Άρσεναλ, ο πρώτος μίλησε για άδικη κριτική στον Αλσατό τεχνικό, που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Άρσεναλ...




Απίστευτη παράσταση των πρωταθλητών στο «θέατρο των ονείρων», ανάγκασε σε ταπείνωση τους «κανονιέρηδες» κι έστειλε μήνυμα ποιος παραμένει… αφεντικό στην Premier League!

 Παρέπεμψε, δε, σε… ξεσκόνισμα των βιβλίων των ρεκόρ -για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τη βαρύτερη ήττα της Άρσεναλ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας και τη μεγαλύτερη νίκη της Γιουνάιτεντ στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων!Ο Γουέλμπεκ… έσυρε το χορό στο «Ολντ Τράφορντ» (22’) και αφότου ο Φαν Πέρσι σπατάλησε απ’ τη βούλα την ευκαιρία να ισοφαρίσει (ο Ντε Χέα απέκρουσε το πέναλτι στο 27’), ο Γιανγκ σημάδεψε το «παραθυράκι» του Σέζνι (28’)!Κι αφού ο Ρούνεϊ τον μιμήθηκε (σημαδεύοντας με εκτέλεση φάουλ στο 41’ το άλλο παραθυράκι) και ο Γουόλκοτ έδωσε… προσωρινά ελπίδες στην Άρσεναλ (μειώνοντας στις καθυστερήσεις του α’ μέρους), το δεύτερο ημίχρονο -κι όμως- αποδείχθηκε χειρότερος εφιάλτης για την ομάδα του Βενγκέρ.

 Τον ξεκίνησε ξανά ο Ρούνεϊ (64’), τον συνέχισαν -σε ένα τρομακτικό τέταρτο- οι Νάνι (67’), Παρκ (70’) και αφού ο Γιανγκ κατέρριψε τον αριθμό των γκολ που είχαν δεχθεί οι «κανονιέρηδες» το 2001 (6-1) και ο Φαν Πέρσι προσπάθησε να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Ρούνεϊ (90’+1’) ξεπέρασε κάθε προσδοκία των φίλων της Γιουνάιτεντ πριν από (υποτιθέμενο) ντέρμπι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.