Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Νεκρός Πακιστανός από ακροδεξιούς

Αυτή τη στιγμή, στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου Πακιστανού βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο 30χρονος μικροκαμωμένος άνδρας κείτεται νεκρός...




και οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο σε ακτίνα 50 μέτρων, μέχρι να σπεύσει ο ιατροδικαστής. Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το planet-greece βλέπετε το σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, αυτόπτες μάρτυρες, ισχυρίζονται ότι οι δύο δράστες  σίγουρα ήταν Έλληνες ακροδεξιοί. Τον έσφαξαν πάνω στο καπό αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα έχει κάνει βαθούλωμα από τη βιαιότητα της δολοφονικής πράξης.

Διαβάστε επίσης:

15 σχόλια:

  1. Από που...αναγνωρισατε τους "Ελληνες ακροδεξιους";Μηπως ειχαν καμια ταμπελα;Οταν καποιος φοραει κουκουλα μπορει να ειναι οποιοσδηποτε,ενω οι κουκουλοφοροι συνηθως μονο ακροδεξιοι δεν ειναι.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΤΑΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ.ΦΩΝΑΞΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΙΚΑΖΕ ΚΑΖΕΚΑΜΙ, ΚΑΤΣΕ ΧΑΜΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως ξερετε αν οι δραστες ψηφισαν χ,α στις εκλογες?σοβαρευτειτε!!ειναι πολυ λεπτο θεμα για να βαζετε αυτο τον τιτλο!τα πραματα μυριζουν μπαρουτι στο κεντρο και σεις αναγνωρισατε τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ των δραστων?????????ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί οι σχολιάζοντες να λέτε τέτοιες αηδίες, περιμένετε να δείτε κάτι περισσότερο συγκεκριμένο, πρίν πείτε οτιδήποτε.Ισοροπούμε σε μια κλωστή και δεν υπάρχει περιθώριο για επιπολαιότητες.Ούτε με την μορφή μιας "απλής" κουβέντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hellas orthodoxy allakse prwta to onoma sou giati alliws kanenas den mporei na se parei sta sovara. eisai akrodeksios kai thixtikes????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω αν καποιοι θεωρουν τη κουκουλα σημα κατατεθεν καποιου συγκεκριμενου πολιτικου χωρου... Η αληθεια ειναι παντως πως τις φορουσαν οι δοσιλογοι στη κατοχη, οι δημιοι και οι βασανιστες τις χουντας, ξερετε εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια επιπλέον ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι νάλλαξω το ονομα μου;Επειδη ενοχλεισαι εσυ;Δεν σφαξανε!

    Κουκουλοφοροι ειναι μονο οι δηθεν "αναρχικοι",ουσιαστικα πρακτορες ξενων πρεσβειων και συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και καλόγριες να ήταν, πάλι κουκούλες θα φορούσαν. Συνήθως δε δίνεις διαπιστευτήρια όταν δολοφονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μυρίζει παρακρατική δουλίτσα αυτό το στυγερό έγκλημα για να σκεπαστεί επικοινωνιακά 1) η άγρια δολοφονία από καθάρματα του φουκαρά που δεν είδε το νεογέννητο μωρό του και 2) η σχεδόν θανάτωση διαδηλωτή από χτυπήματα των ΜΑΤ στην πορεία. ΞΥΠΝΑΤΕ, πάνε να μας κάνουν πολτό το μυαλό. Κουκουλοφόρος μπορεί να είναι κυριολεκτικά ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ, οικονομικά, εθνικά και κοινωνικά. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ οι εξουσιαστές και τα κυβερνητικά τσιράκια τους, θέλουν ΑΙΜΑ για να καλύψουν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ άλλο αίμα. ΞΥΠΝΑΤΕ, μην πολιτικοποιείτε εγκλήματα που έχουν ίσως άλλη ΣΤΟΧΕΥΣΗ. Μην παίζετε το απιχνίδι του διχασμού, αυτοί θέλουν να είστε αριθμοί και νούμερα, θέλουν να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία μας και να μη μιλάμε, θέλουν να πάρουν τα πάντα, τα σπίτια μας, τις ζωές μας, την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατι μονο οι ακροδεξιοι μισουνε μεχρι θανάτου και τους ξενους απο "κατωτερες" της ρατσιστικης τους νοοτροπιας χώρες και τους μουσουλμάνους. Για αυτό πειράχτηκε ο ορθοδοξος ταλιμπάν με το χουντικο ψευδωνυμο...γιατι η κακοφτιαγμένη μεταμφίεση των φονιάδων δεν μπορει να κρυψει την ταυτότητά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hellas-Orthodoxy,γιατι εθελοτυφλεις και κανεις σεναρια? Αφου στο ειπε και η "Κατερινα" στο facebook που ειναι και κατοικος της περιοχης,και ηταν σιγουρη οτι ηταν Ελληνες γιατι τους ακουσε οπως σου ειπε.Τους ειδε να τον κυνηγανε με ενα παπι και τους ακουσε να λενε ο ενας στον αλλον: "Ας τον,παμε να φυγουμε".Τωρα εαν δεν ηταν ακροδεξιοι αλλα προβοκατορες,δεν μπορουμε ακομα να το ξερουμε,ομως οι κουκουλοφοροι απο τον χωρο που εννοεις εσυ δεν μας εχουν συνηθισει σε τετοιου ειδους προβοκατσιες.Τωρα, να πω την αληθεια, ισως κατι ξερουν που λενε ολοι οτι ειναι ακροδεξιοι, γιατι ισως καποιος αυτοπτης μαρτυρας να ειδε τιποτα αλλο πανω τους που να προδιδε τον πολιτικο χωρο στον οποιον ανηκαν...Γιατι τετοια βλαμενα που ειναι τα φασιστακια, δεν το θεωρω απιθανο να φορουσαν αυτα τα ωραια φουτερακια με τα στοχαδια και τα ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα τον κανανε οποιοι και αν ητανε ευχομαι να ψοφισει και ο κομμουνιστης διαδηλωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Hellas-Orthodoxy, κουκουλες φορανε και οι νεαροι που ειναι μεσα στις γραμμες των ΜΑΤ και βαρανε τους διαδηλωτες με ροπαλα. Ετσι για να μην εθελοτυφλουν μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.