Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έσφαξαν πακιστανό στα Κάτω Πατήσια

Σπάμε την απεργία για να μεταδώσουμε μία έκτακτη είδηση. Συνέβη πριν από λίγα λεπτά στα Κάτω Πατήσια. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες planet-greece, τις οποίες σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, Έλληνες πιθανότατα ακροδεξιοί, έσφαξαν με μαχαίρι, στη μέση του δρόμου...




έναν άνδρα, υπήκοο Πακιστάν, προφανώς ως αντίποινα για τη δολοφονία του 44χρονου στην Γ' Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα της Τρίτης. Η δολοφονία συνέβη περίπου στις 12.30, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδου, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο δράστες, φορώντας μαύρες μπλούζες - φούτερ με κουκούλες (τις οποίες φορούσαν στα κεφάλια τους) επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα κι αφού κάτι του είπαν φωναχτά, αμέσως μετά του κάρφωσαν τουλάχιστον μία φορά το μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σωριαστεί αιμόφυρτος.

ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Είναι οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλλαξη. Ωστόσο, στα υπ' όψιν του planet-greece υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κάνουν λόγο για Έλληνες δράστες, πιθανότατα ακροδεξιούς. Νεότερα σε λίγο.

9 σχόλια:

  1. Να πως ξεμπλεκει το καθεστως με την αγανακτηση των Ελληνων εναντιων των εγκληματιων αλλοφυλων εποικιστων, δημιουργει ξαφνικα εναν "νεκρο πακιστανο" τωρα το ποιοι τον εσφαξαν, πχ ομοφυλοι του , ειναι ασημαντο ειμαστε βεβαιοι ποιοι θα φταινε τελικα, οι "κακοι ακροδεξιοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΕΤΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Svise to prwto sxolio re...eleos me tis sinomosies kai tis vlakeies pou grafoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια δολοφονία που βολεύει όσους δεν κάνουν τίποτα για την εγκληματικότητα στο κέντρο της αθήνας. Δηλαδή τους ανίκανους πολιτικούς και την αριστερά που χαϊδεύει τους λαθρομετανάστες. Τώρα θα ασχολούμαστε όλοι με λίγους μουρλούς ναζιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός κι αν είναι ακτιβισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???????????????????ΕΛΕΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά θελει ο καπιταλισμός να τρώγονται οι φτωχοί αναμεταξύ τους.Πλουτίζουν, και κάποια χρήσιμα κορόιδα πατριδοκάπηλοι τους υπερασπίζονται.Καλύτερους συμμάχους το ΔΝΤ και να'ψαχνε έτσι τσάμπα δεν θα έβρισκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eνας αθωος ακομη νεκρος.Εχω γνωστους Πακιστανους και φιλους απο Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουμε μπαλα μαζι.Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα η κατασταση ειναι ΕΛΕΟΣ.Της γυναικας μου πηγαν να τις κλεψουν την τσαντα 2 φορες σε 15 μερες.Απ τα 2 εκατομ. λαθρομεταναστες αντε να προσφερουν κατι οι 100 000.
    Ολοι οι αλλοι πουλο.Δε θα γινουμε αφρικη επειδη βολευει καποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.