Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια στο Μενίδι;


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του Μενιδίου, προς το planet-greece, που πάντως δεν επιβεβαιώνονται, και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη....



τα επεισόδια φαίνεται ότι ξεκινήσαν όταν ομάδα χρυσαυγιτών προσπάθησε να προπυλακίσει ομάδα αθίγγανων. Υπάρχουν καταγγελίες ότι χτύπησαν μάλλον κάποιους από αυτούς, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν ομόφυλούς τους για ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν τα πρωτοφανή επεισόδια.

Σε καμία περίπτωση, το τονίζουμε, η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται επισήμως. Σας τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Πάντως, γεγονός είναι ότι έχουμε τραυματία αστυνομικό, από πυρά που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ...
    Η αναταραχή μάλλον έχει σχέση με συλλήψεις Ρομά για τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού της ομάδας Δίας από τσιγγάνο που παραβίασε STOP και σκότωσε τον Αμεσοδρασίτη ανήμερα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες που λένε ότι τα επεισόδια έχουν σχέση με την χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι προσπάθησαν να συλλάβουν ρομά με καταδικαστικές αποφάσεις. Κάτι που γράψαμε χθες από την πρώτη στιγμή. Σε ότι αφορά το παραπάνω, ποτ μας λέτε, το επεισόδιο με τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού της ΔΙΑΣ, έγινε στον καταυλισμό του Ασπρόπυργο, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τα Λιόσια.

      Τέλος, σε ότι αφορά την είδηση περί επεισοδίων που προηγήθηκαν, νομίζουμε ότι είναι τουλάχιστον σαφές πώς δεν το υιοθετούμε και το μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  2. KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ BLOG EINAI ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "καμία σχέση" το λέτε γιατί γνωρίζετε κάτι; Κι αν ναι, γιατί δεν μας το λέτε, για να αποκατασταθεί η αλήθεια; Άρα, μήπως είναι προπαγανδιστικό το σχόλιό σας;

      Ευχαριστούμε, πάντως, όπως και να'χει.

      Διαγραφή
  3. oti nanai....kamia sxesi!!oti egine exei sxesi me astunomikous p pigan na sulavoun kapoion roma gia paraviasi kokinou fanariou p kateli3e se 8anato enos astunomikou tis omadas dias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έγινε την Κυριακή στον Ασπρόπυργο και ο αθίγγανος συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Μην παραπληροφορείτε.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.