Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μας δουλεύει ο Μόσιαλος;

Σε συνέντευξή του στον Real fm ο υπουργός επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος αναφέρθηκε στο θέμα των μαύρων κονδυλίων του υπουργείου του, τα οποία βέβαια κατάργησε προς τιμήν του.Με αυτά που είπε όμως...

 δείχνει να μας περνάει για χαζούς.Είπε λοιπόν "Επειδή ακριβώς είναι μυστικά και απόρρητα δεν υπάρχουν παραστατικά πέρα από το ύψος των κονδυλίων που καταγράφονταν στον κρατικό προϋπολογισμό κάθε φορά. Επομένως δεν υπάρχουν στοιχεία για το που ακριβώς πηγαίνανε αυτά τα χρήματα. Μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2009, από τον Οκτώβριο του 2009 σταμάτησε αυτή η πρακτική[...] Δεν ήταν ένα ποσό πολύ σημαντικό, νομίζω στον προϋπολογισμό τον τελευταίο που είχε καταγραφεί ήταν γύρω στις 200.000 ευρώ, είχε φτάσει βέβαια η χρήση τους μέχρι στις 650.000 ευρώ μια συγκεκριμένη χρονιά στη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας. Δεν ήταν θέμα δημοσιονομικής πολιτικής, ήταν συμβολικό».
Τι μας λέει τώρα δηλαδή;Ότι "εμείς δεν λαδώσαμε παπαγαλάκια οι προηγούμενοι το έκαναν".Μάλιστα κύριε Μόσιαλε,τώρα που το σκέφτομαι έχετε δίκιο .Όλα τα παπαγαλάκια υπέρ της ΝΔ φώναζαν όταν ήταν κυβέρνηση.Τώρα εξηγείται γιατί όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες μαζί με όλα τα ραδιόφωνα στήριζαν τόσο σθεναρά την κυβέρνηση Καραμανλή.





Ανεξάρτητα από το ποσό υπάρχει ζήτημα για υποψίες χειραγώγησης των ΜΜΕ:



«Σαφέστατα αυτό είναι ένα πολύ σωστό ερώτημα. Αλλά δυστυχώς θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν σε θέση να δώσω όλα αυτά τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Αλλά οι απόρρητες δαπάνες είναι απόρρητες δαπάνες. Δεν υπάρχει δυστυχώς, και το τονίζω αυτό, κανένα στοιχείο για τη χρήση αυτών των κωδικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.