Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τέλος απο τα ράφια γνωστό παυσίπονο.

Απίστευτη δολιοφθορά καταγγέλλει η εταιρεία που παρασκευάζει το γνωστό παυσίπονο.Καταγγέλλουν ότι κάποιος μέσα στην συσκευασία του είχε βάλει ισχυρά ψυχοτρόπα φάρμακα,πρόκειται για φάρμακα που χορηγούνται σε περίπτωση...........


σχιζοφρένειας και διπολικής διαταραχής.Σύμφωνα με τους παρασκευαστές του ούτε λίγο ούτε πολύ 250.000 κουτιά Nurofen Plus κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα βρετανικά νοικοκυριά.. Η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε την διεξαγωγή έρευνας.
"To Nurofen Plus αποσύρθηκε", ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία Reckitt Benckiser.
"Οι καταναλωτές παρακαλούνται να παραδώσουν τα κουτιά του Nurofen Plus στα κοντινότερα φαρμακεία τους γιατί σε πέντε κουτιά του παυσίπονου βρέθηκαν άλλα φάρμακα", επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Πάντως , δύο άνθρωποι πήραν κατά λάθος τα φάρμακα αυτά, αλλά δεν παρουσίασαν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.