Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αλβανός έκαψε την Αιτωλοακαρνανία!




Ένας 39χρονος Αλβανός ομολόγησε ότι έβαλε 5 φωτιές στην Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό να την κάνει στάχτη! Κι αντί να τον εκτελέσουν, θα τον οδηγήσουν ενώπιον του δικαστηρίου...




Πείτε μας ρατσιστές. Όμως, αμέσως μετά να πάτε στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, στην Αιτωλοακαρνανία, που εξαιτίας του Αλβανού, καταστράφηκαν οι κόποι όλης τους της ζωής. Πηγαίνετε να τους πείτε ρατσιστές, τώρα που δε θα έχουν όχι που να μείνουν, αλλά ούτε να ΦΑΝΕ!

Στα χέρια των ανδρών της αστυνομίας έπεσε ένας 39χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για εμπρησμό στην περιοχή της Γαβρολίμνης στην Αιτωλοακαρνανία. Οι αστυνομικοί, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και μαρτυρίες κατοίκων έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Ο Αλβανός, που είναι κάτοικος της περιοχής, ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά στην Γαβρολίμνη, ενώ ομολόγησε ότι είναι υπεύθυνος για άλλες 4 πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην περιοχή. Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.