Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ιωάννινα: Μία νεκρή και επτά τραυματίες σε τροχαίο

Έδωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα Γιάννενα για την κατασκευή της Περιφερειακής Οδού, που θα έβγαζε τα μεγάλα οχήματα και τους περαστικούς μέσα από την πόλη, επιτρέποντάς τους (υποτίθεται) να ταξιδεύουν σε έναν ασφαλή δρόμο. Και... τα τζιμάνια (που σίγουρα έφαγαν) έφτιαξαν ένα δρόμο καρμονιόλα, στα πρότυπα αυτού που υπάρχει στην Πατρών - Κορίνθου!...




Ο δρόμος έχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση συν μία βοηθητική. Και πριν προλάβετε να πείτε ότι δεν υπήρχε χώρος για να φτιαχτεί πλατύς δρόμος να σας ενημερώσουμε ότι εκατέρωθεν δημιούργησαν δρόμους διπλής (!) κυκλοφορίας με το αιτιολογικό ότι έπρεπε να υπάρχουν για να πηγαίνει ο κόσμος στα χωράφια του!!! Κι ενώ παράλληλα, και από τις δύο πλευρές υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι!

Οι υπεύθυνοι, τώρα, τι θα πουν στις οικογένεις που μετρούν 1 νεκρό και 7 τραυματίες; Συγκεκριμένα, από τους τραυματίες οι δύο είναι σοβαρά από τους οποίους το ένα παιδί, και άλλοι πέντε ελαφρότερα, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε απόψε.

Tο δυστύχημα προκλήθηκε όταν ένα τζιπ με μεγάλη ταχύτητα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα, που κινούνταν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.