Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στο 1ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης.Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Στα 0,98 λεπτά με 1 ευρώ το λίτρο αναμένεται να κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην έναρξη της χειμερινής περιόδου, έναντι 65-70 λεπτών πέρυσι, όπως δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΠΕΚ απέδωσαν τις αυξήσεις...


στο πετρέλαιο θέρμανσης στην άνοδο των διεθνών τιμών, αλλά και στην αύξηση του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ, κ. Χ. Μαυράκης, τάχθηκε υπέρ της εξίσωσης του ΕΦΚ στα ντήζελ κίνησης και θέρμανσης, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η νοθεία, ωστόσο έθεσε ως βασική προϋπόθεση την καταβολή επιδόματος θέρμανσης στα χαμηλά εισοδήματα.

Σε ό,τι αφορά τη νοθεία, η διοίκηση της ΠΟΠΕΚ έκανε λόγο για έξαρση των εισαγωγών βιοαιθανόλης, με την οποία νοθεύεται η βενζίνη, από γειτονικά κράτη, αναφέροντας επίσης ότι οι εικονικές εξαγωγές καυσίμων γίνεται με τη συμβολή κρατικών λειτουργών.

πηγή:econews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.