Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ληστής τράπεζας στην Αθήνα πιάστηκε στην Κεφαλονιά!


Στην Αθήνα τον έψαχναν, στην Κεφαλονιά τον βρήκαν. Ο 42χρονος συνελήφθη για μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στο νησί του Ιονίου, ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι είχε πλούσια δράση. Μαζί με ακόμη δύο συνεργούς του είχαν μπουκάρει με όπλα στην τράπεζα...




Εθνική, στην Αργυρούπολη, στις 14 του περασμένου Ιούλη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2010, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, μαζί με άλλους συγκατηγορούμενούς του, έναν 42χρονο κατηγορούμενο για «Εγκληματική οργάνωση», «Διακεκριμένες κλοπές» και παραβάσεις του Ν. «Περί όπλων» και «Περί Ναρκωτικών».

Στη συνέχεια διατάχθηκε ο επανεγκλεισμός του στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς- Χανίων, από το οποίο είχε αποδράσει στις 12 Ιουλίου του 2011, παραβιάζοντας 9ημερη τακτική άδεια, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης 14 ετών.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο 42χρονος είναι ο ένας εκ των τριών δραστών της ληστείας που διαπράχθηκε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Αργυρούπολη Αττικής.

Ο δράστης ομολόγησε τη συμμετοχή του στην ληστεία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.