Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τα... μαζεύει τώρα και ο Ρεν


Το κατάλαβε ο Όλι Ρεν ότι αν συνεχίσει αυτό το βιολί με την χώρα μας το μόνο που θα του μείνει τελικά να θυμάται από την ευρωπαϊκή ένωση είναι η σημαία. Έτσι, εκεί που έδινε τροφή στα σενάρια χρεωκοπίας και εξόδους της Ελλάδας από το ευρώ, σήμερα προχώρησε σε δήλωση....




αναστροφής του κλιματος. Θέλω να πω δύο λόγια σ' όλους όσους υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο για την Ελλάδα να βγει από το ευρώ και την Ευρωζώνη, επεσήμανε ο κ. Ρεν κατά τη διάρκεια της σύντομης παρέμβασης του, στη συζήτηση για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη και τη στήριξή του ευρώ.

«Διαφωνώ απολύτως με αυτό το ενδεχόμενο. Όπως και να το δει κανείς, μια στάση πληρωμών και μια έξοδος της Ελλάδος από την Ευρωζώνη θα είχε δραματικές επιπτώσεις όχι μόνον για την ίδια Ελλάδα αλλά και για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης», δήλωσε ο κ. Ρεν.

Αναφερόμενος στα ευρωομόλογα, ο Όλι Ρεν υποστήριξε ότι θα πρέπει να εκδοθούν μόνο αν συνοδεύονται από πολύ ισχυρότερη δημοσιονομική εποπτεία σε ολόκληρη την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.