Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σήκωσε την σημαία της επανάστασης η Παπουτσάκη


 ΜΟΝΟ ΣΤΟ planet-greece

Τα όσα εγραψε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία η Νάταλι Χατζηαντωνίου προκάλεσαν την αντίδραση...

της Κατερίνας Παπουτσάκη.Η Δημοσιογράφος σχολιάσε την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη όπου μάλιστα τραγούδησε προκαλώντας τα σχόλια της τηλεκριτικού.

Συγκεκριμένα η τηλεκριτικός έγραψε "Προσωπικά έχω ακούσει live και την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πετράκη: οι ερμηνευτικές τους δυνατότητες είναι αυτές που έχουν οι περισσότεροι σύγχρονοι ηθοποιοί, οι οποίοι, προκειμένου να επιβιώσουν σ' έναν άγρια ανταγωνιστικό χώρο, μαθαίνουν εκτός των άλλων να τραγουδούν σωστά, να χορεύουν συμπαθητικά κ.λπ. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν διαθέτουν ταλέντο τέτοιο που να δικαιολογεί τη μεταπήδησή τους στο τραγούδι.
Κι ασφαλώς εκεί έξω υπάρχουν φωνές νέων τραγουδιστών πολύ πιο αξιόλογες. Από την άλλη βέβαια η «Αλίκη στο σίριαλ για τη ζωή της Βουγιουκλάκη» κι ο «Λουκάς από τα Μυστικά της Εδέμ», χάρη στους νόμους του marketing, έχουν λαϊκή αναγνωρισιμότητα. Δυστυχώς, όμως, το «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους» ερμηνευμένο από την Παπουτσάκη και το «Είσαι Ελληνας» από τον Πετράκη, υπονόμευε και τα ιστορικά τραγούδια και τη σοβαρότητα της αποστολής υπέρ της οποίας έγινε η συναυλία"

Αλλά αυτά προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη που έγραψε στο twitter
"Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο της στη σημερινή ελευθεροτυπία για τη συμμετοχή μου στη συναυλία αντίστασης στο ελληνικό, Την επομενη φορα που θα συμμετεχω σε κοινωνικους αγωνες με οποιο τροπο μπορω θα τη ρωτησω αν μου το επιτρεπει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.